Pages

Slupovací maska na černé tečky

středa 21. prosince 2016

Určitě jste už několikrát viděli buď na instagramu, facebooku nebo youtube jak si někdo dává na pleť černou masku a po sloupnutí má všechny černé tečky pryč. Jestli tohle umí i tahle dostupná verze z postovnezdarma.cz se dozvíte když budete číst dále :)

Když jsem viděla masku v nabídce, skoro vůbec jsem neváhala a objednala a nemohla se dočkat až dorazí, abych se taky mohla chlubit dokonale čistým nosem bez černých teček (a hlavně kochat se nad tou sloupnutou maskou se všemi těmi "tečkami" :D)


Barvou je maska samozřejmě černá a konzistence je hutná, tahací, jako u ostatních slupovacích masek. Co by někoho mohlo odradit je určitě "vůně" masky, která není nijak lákavá, ale naopak silná a dráždivá. Naštěstí jde takhle cítit jen když si k ní přímo čichnete v tubičce.


Po cca 15 minutách od nanesení slupuji... Bohužel se žádný zázrak jako ve videích nestal. Trošku to něco vytáhlo, ale když jsem zhodnotila množství teček před a po tak rozdíl viditelný rozhodně nebyl. Tudíž za sebe masku doporučit úplně nemůžu, možná že s ní máte někdo jiné zkušenosti? Momentálně ji můžete sehnat na již uvedeném e-shopu postovnezdarma.cz za cenu 85 Kč, tubička má 60 ml.

Vyzkoušeli jste nějakou černou slupovací masku? Fungovala?

1 komentář:

  1. Jupí, nový článek! :) Černou masku jsem asi jako jediný člověk ještě nezkoušela, ale snad se ke mě brzo nějak dostane.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše názory a komentáře :)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS