Pages

Bullet Journal │ takový byl červenec...

středa 26. července 2017

Krásný den všem :)
Dnes mám pro vás článek, který bude spíše o fotkách... Chci vám ukázat, jak vypadá můj měsíc v Moleskin zápisníku/sešitě, který používám jako diář (bullet journal). Tento měsíc jsme byli s přítelem na krátkém poznávacím výletě v Nizozemí, takže jsem přidala i pár obrázků vystřižených z průvodce po Amsterdamu a okolí.



Navíc jsem se tento měsíc účastnila boho berry challenge na téma growth, tudíž osobní rozvoj. Bohužel jsem ale skončila někde v polovině a pak už si odpovědi na otázky nezapisovala a spíš si jen odpovídala pro sebe, ne na papír. Více o téhle Boho Berry challenge jsem psala už v předešlém článku KLIK.




V červenci jsem vyzkoušela pár různých tipů jak si rozvrhnout stránku (nebo dvě) pro celý týden... Než opět začne, chci najít to perfektní rozvrhnutí, aby tam bylo vše co potřebuju a hlavně dostatek místa :)

Jaký byl váš červenec?

4 komentáře:

  1. Začínam uvažovať o bullet journali, pretože mi žiadne diáre nevyhovujú. Máš ho veľmi pekne upravený a "vyzdobený", alebo ako to nazvať :)
    Presne taký štýl journalu sa mi páči

    www.simonazacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) určitě vyzkoušej, stačí obyčejný sešit a nějaké věci na zdobení (pokud člověk chce že). Já i přes to pořád uvažuju že se zase vrátím do normálního diáře, ale pak najdu něco co mě přiměje ještě chvíli zůstat... No už je to tak asi rok :D

      Vymazat
  2. Na pinterestu pořád sjíždím obrázky bullet journalů a teď, po tvém článku, mám pocit, že mě něco osvítilo a měla bych s ním začít.:D Tak uvidíme, ještě stejně musím "dodělat" ten diář, co mám teď..:D
    Silvi
    http://silviwitchen.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však začít můžeš kdykoliv, to je taky jedna ze super věcí na tomhle "stylu" diáře :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše názory a komentáře :)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS